Rabu, 16 Januari 2013

HIGH HEELS LOVER

Entry kali ni berkisarkan pasal HIGH HEELS LOVER. I memang gila dengan high heels tau. Well, perempuan dan kasut tak dapat dipisahkan..am i right girls? :)



Yang ni terbaru last shop at Medan..Memang bukan designer brand but memang cantik dan selesa dipakai.. Harga pun amat berpatutan n rasa mcm nak borong bebanyak kat sana.hehe. i confirm u all pergi sana memang rambang mata sebab banyak choices kat sana sampai susah nak pilih mana satu..


Match tak dengan kaki i? jangan jealous tau :p 


pic ni view from the top. awesome! that's why i borong 3 high heels ni! tapi still banyak awesome kat sana, but cukup lah dengan 3 heels ni..InsyaAllah i pergi sana lagi, i sure borong banyak-2 sampai tak cukup tangan nak pegang..


yang ni pulak view from the side. tinggi tak? but memang selesa bila i pakai. i cant wait utk merasmikan bila jalan2 nanti! Tapi dalam banyak-2 kasut, kasut yang i paling suka kasut yang kaler merah.

TADAAA!

cantik kan?? i really really love red! 



Alright, nothing to say, just wanna share with u all. n i hope u all enjoy the pictures, i sure u all also like it ;)
goodnight babes!


Love and hugs. Myra Abdullah <3


2 ulasan:

  1. sy suka yg warna merah. looks fierce and sexy! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..samalah dgn sis. I love red! :)

      Padam